In Bloom Cal

by ByMimzan

Som jag nämnt tidigare så är jag väldigt förtjust i Cals (crochet alongs) eller snarare lite besatt av dem. Det finns massor av dem därute i cybern och jag har svårt att motstå när jag hittar en jag gillar.
As I have mentioned before, I have a thing about Cals (crochet alongs) or mabye I am a little obsessed by them. There are lots and lots of them out there in the cyber and each time I find one I like I have big troubles to resist them.

När In Bloom Cal startades i januari hade jag bestämt mig för att vara med och göra En kudde, men när de olika garnpaketen släpptes kunde jag inte välja vilken färg jag skulle göra….så det blev 3 olika färgkombinationer varav den ena skulle det göras 2 av till föräldrarnas mossgröna soffa. Så totalt 4 st hade jag på kroken samtidigt. (typiskt mig )
When In Bloom Cal started in January I had desided to participate and make one cushion cover, but when the different yarnpackages was released I couldn’t make up my mind about the colours……so I chose 3 different colour combinations and one of them I should make 2 of for my parents mossgreen sofa. In total I ended up with 4 cushioncovers at my hook at the same time (typical me )

Nu är jag färdig med alla 4 och det har varit några helt underbara veckor. Med en design gjord av den superduktiga Johanna @mijocrochet kunde det ju helt enkelt inte bli annat än vackert i slutet. En av de bästa cals jag varit med i, så välorganiserad och rolig vecka efter vecka. Det blev lite tomt när allt var färdigt.
Now all 4 is done and it has been some wonderful weeks. With a design by the supertalented Johanna @mijocrochet it couldn’t be anything but beautiful in the end. Its one of the best Cals I have participated in, so well organized and fun week after week.

marie

You may also like

4 comments

mijocrochet mars 7, 2017 - 13:39

Allihopa är ju bara så fina! Tusen tack för detta, underbart att läsa ☺️😘

Reply
bymimzan mars 7, 2017 - 14:55

Tack själv för en underbar CAL 💕🤗💕

Reply
Crocheted by Tess mars 12, 2017 - 08:01

Jag instämmer! Ett helt underbart projekt. Och så många vackra du har gjort, tack för att du delar med dig. Kram

Reply
bymimzan mars 12, 2017 - 17:57

Tack för dina fina ord

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy