Mandala Marathon – VERESA

by AnnaVirkpanna

Swedish Below ↓

Hello all, AnnaVirkpanna here. I’m sad to tell you that todays mandala is the last mandala from Marie in Mandala Marathon. Due to personal issues she needs to focus on herself and her wellbeing. Last week she posted the following message on IG and FB, so I thought I’d share it here with you as well.

Hi all! My life has been a bit turbulent the last couple of months and I feel that I need to focus my energy in other directions for a bit of time.So I will go offline from social media and ByMimzan for a while. My blog will remain the same and you’ll find my patterns there, but I won’t post or update anything. Take care out there! – Marie

Today’s mandala is called Veresa Windrunner (keeping true to her World of Warcraft theme). Since I’m not a gamer so I had to look it up and see what Veresa is. I learned that she created and is the leader of the Silver Covenant, which is a militant core of high-elfes. I find it really interesting reading about these strong female characters in this game!

All Maries mandalas is crocheted in the laceweight yarn called Maxi Sweet Treat or Maxi Sugar Rush from Scheepjes, they are identical yarn, it’s just the ball weight that are different. If you don’t like laceweight yarn you can just change to a another yarn, like Catona or Cahlista.

Time to pick up that hook and yarn and start crochet 😀 – Happy Crocheting


Hejsan alla! AnnaVirkpanna här. Tyvärr är det så att dagens mandala är den sista från Marie i Mandala Marathon. På grund av hälsoskäl måste hon ta en paus från sociala medier. Förra veckan la Marie upp ett meddelande på IG och FB och jag tyckte det var en bra ide att även dela det meddelandet här med er

Hej alla! Livet har varit turbulent de senaste månaderna och jag känner att jag behöver fokusera min energi på andra saker en tid. Jag kommer gå offline från mina sociala medier och ByMimzan för ett tag. Bloggen kommer ligga kvar precis som vanligt men jag kommer inte posta nytt eller uppdatera på något vis. Ta hand om er! Marie

Dagen mandala heter Veresa Windrunner (återigen ett namn från World of Warcraft). Eftersom jag inte är en ’gamer’ så ville jag kolla upp vem den där Veresa är egentligen. Det visar sig att hon skapade och är ledare av the Silver Covenant, som är en militant grupp av high-elfes. Jag måste säga att jag gillar verkligen alla starka kvinnliga karaktärer som verkar finnas i detta spelet!

Maries mandalas är virkade i det tunnare garnet Maxi Sweet Treat eller Maxi Sugar Rush från Scheepjes, det är exakt samma garn, bara olika stora nystan. Det går precis lika bra att använda tjockare garner typ Catona eller Cahlista om man tycker bättre om dem.

Dags att plocka fram virknålen och garnet och börja virka 😀 – Trevlig Virkstund!

#bymimzan #mandalamarathon #veresamandala

💙 Marie, Anna – AnnaVirkpanna, Karin – Virklust 💙


If you like my design I would be happy if you buy me a cup of coffee💙
Om du gillar min design blir jag glad om du bjuder mig på en kopp kaffe 💙


Patterns / Mönster

Svenska: Veresa (pdf)

English US terms: Veresa mandala (pdf)

Dutch: Veresa mandala (pdf)
Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald 💙

German: Veresa mandala (pdf)
Ein großes Dankeschön an Heike Berg für die Übersetzung ins Deutsche💙

Spanish: Mandala Veresa (pdf)
Muchas gracias a Julia Veloso por traducir al español 💙

You may also like

4 comments

Birgitta Andersson september 11, 2020 - 15:48

Finns det ingen svensk version? Klickar man på svenska så kommer en engelsk version fram.

Reply
AnnaVirkpanna september 12, 2020 - 07:25

Det är åtgärdat så nu kommer du till den svenska versionen 🙂

Reply
Birgitta Andersson september 12, 2020 - 09:59

Tack! Glömde tacka för ett fint mönster.
Ha det bra!

Reply
Birgitta Andersson december 15, 2020 - 13:33

Tusen tack för alla superfina mönster under året. Tur att det finns duktiga virkare som delar med sig av sina mönster i dessa tråkiga tider. Hoppas allt har ordnat sig för dig.
Önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy