Projektväska/Projectbag

by ByMimzan

Kan man ha för många väskor ?
Can you have to many bags ?

I fredags fick jag hem min första Perstorp Design väska (ja jag skriver min första eftersom jag har insett att det nog är omöjligt att bara ha en). Nu kommer det att bli ordning och reda i virkprojekten här hemma.
Last friday I got my first Perstorp Design bag (yes I say the first because I have realized that its impossible to have only one). Finally I can clean up in my crochetmess

Retrostilen tilltalar mig och modellen jag har valt är 1950 original i färgen Teal. Eftersom jag gärna håller på med lite större projekt så passar denna storleken mig perfekt. Färgen var desto svårare att välja, det finns väldig många och de är sååå fina allihopa, men som sagt jag tänker mig ju att utöka min samling så då blir det flera färger.
I like the retrostyle and the model I chose is 1950 original in the colour Teal. Since I like to work on a bit bigger projects this size of the bag suits me perfect. The colour was much harder, there are so many different and they are all soooo beautiful. But as I said, I am gonna have more than one.

Jag tänker mig oxå att jag kommer att behöva ha en till stranden och andra utflykter till sommaren, och eftersom mannen och jag tillbringar våra lediga dagar i husvagnen så måste ju där finnas minst en, den är ju perfekt att bära disken i, eller att bär med sig dusch sakerna när man går till servicehuset.
I most certain gonna need one when we are going to the beach or on picnics and since my hubby and I spend most of our days off in our caravan there has to be at least one, it’s perfect to carry the dishes or the towel when you go to the shower.

När väskorna är tomma (kommer inte att hända så ofta) så går de att stapla i varandra. De är gjorda av återvinningsbar plast utan gifter.
When the bags are empty (it wont happen very often) you can stack them together. And they are made of eco- friendly thermoplastics.

marie

You may also like

1 comment

Ingvor februari 11, 2017 - 18:59

Vilken snygg sjal du har bredvid väskan.

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy