How to make a tassel/Hur man gör en tofs

by ByMimzan

Swedish below ↓

When I made the Mare Venti shawl I fastened some tassels in the corners of the shawl. In many cases the shawls, ponchos etc seems  a little more elegant och chic when you put some tassels to it. And with that said I have to show you how I make my tassels. You can find a tutorial here or just click  on tutorial in the main meny in the top of the page ↑

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

När jag gjorde Mare Venti sjalen så fäste jag några tofsar/tassels i hörnen på sjalen. I många fall tycker jag det lyfter en sjal, poncho etc med en tofs eller två. Och med det sagt så måste jag ju visa dig hur jag gör mina tofsar. Här hittar du hur man gör, eller klicka på tutorial längst upp på sidan ↑ så kommer du dit.

Good Luck with your tassels – Lycka till med dina tofsar

 

You may also like

2 comments

Annie oktober 8, 2018 - 19:23

Jättebra tutorial! Första gången jag känner att jag faktiskt kan göra tofsar utan för mycket krångel. Tack så jättemycket

Reply
ByMimzan oktober 8, 2018 - 19:34

Åh vad roligt att höra 💕

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy