Uppdatering Temperaturfilt 2018/ Update Temperatureblanket2018

by ByMimzan

Det var länge sen jag skrev något om Temperaturfilten här, den börjar bli stor nu när vi snart har kommit 5 månader längs 2018. Vi har haft en fantastisk maj månad här nere i södra delen av vårt land med massor av sol och temperaturer över 25 grader flera gånger, jag har till och med lyckats ta första doppet i havet för året.

It’s been a while since I wrote something about The Temperatureblanket, its getting bigger and bigger. We have had an amazing May here in southern Sweden, lots of sun and temperatures over 25 degrees several days, I’ve even managed to take the first swim in the ocean for the year.

20180515_175614

När vi startade upp filtarna i början på året Anna virkpanna och jag, tillsammans med alla er andra som oxå vikar filtar var det många som undrade vad vi skulle göra med alla trådändar och då sa vi att ni skulle låta dem vara och vi skulle berätta för er längre fram, nu har vi kommit längre fram ;P och det vi har valt att göra med våra trådar är att knyta dem 2 och 2 och sen klippa dem ganska korta, ca 4-5 cm. Anledningen att vi inte fäster in trådarna är att vi byter färg varje varv….det blir många trådar (som är jättetråkiga att fästa) och om man syr in dem i arbetet blir det lätt bubbligt och fult eftersom man i princip har dubbelt garn längs hela kanten.

When Anna and I started the blankets together with all of you in the begining of the year, many of you wondered what to do with all the loose ends. We told you to let them be and that we would make an update on this further on, well now we are further on ;P and this is how we will handle our loose ends. Tie them two togheter and cut them in a length of approximatly 4-5 cm. The reason why we not fasten them the usual way is simple, there are lots of loose ends (they are boring to fasten) and if you fasten them it will most likely be very bubbly along the edge since you basically have double yarn there.

Nästa uppdatering av mönstret kommer i slutet av juni och då hittar ni det inne hos Anna virkpanna

Next update of the pattern will be in the end of June and you will find it over at Anna virkpanna

 

marie

 

You may also like

1 comment

Temperaturfilt Juli 2018 / Temperatureblanket July 2018 juli 4, 2018 - 00:42

[…] ber om ursäkt att jag är några dagar sen med uppdateringen, Marie – byMimzan skrev ju i slutet på Maj att nästa uppdatering skulle komma här hos mig i slutet av Juni. Livet […]

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy