Braided Dreams

by ByMimzan

Jag tycker att virkade och stickade flätor är väldigt vackert men det är inte så lätt att hitta bra mönster på hur man virkar flätor, därför bestämde jag mig för att skapa en filt med flätor och dela med mig av hur man faktiskt virkar flätor på ett enkelt sätt. Hoppas att du kommer att tycka om mitt mönster.

I think crocheted or knitted braids are beautiful, but it’s not that easy to find good and easy patterns of how to crochet braids, thats why I desided to design a blanket with braids and share it with you. I hope you will like it.

Här hittar du det svenska mönstret

Here’s the link to the US-terms pattern

Trevlig Virkstund – Happy Crochet

marie

 

You may also like

2 comments

Braided Dreams mars 5, 2018 - 11:14

[…] Äntligen är Marie – byMimzan tillbaka med nytt mönster! En härlig virkad babyfilt med flätor, så snygg. Med tanke på att ett par vänner fick en liten flicka för några dagar sedan så var det helt perfekt att jag fick testvirka mönstret åt henne. Mönstret hittar du HÄR >> […]

Reply
Braided Blankets - Free Crochet Patterns - Beadiebuddysbonanza september 29, 2021 - 23:26

[…] unique sample and the pictures are on bymimzan.com. Extra data on […]

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy