Nytt Garn/New Yarn

by ByMimzan

I förra veckan kom postbilen med ett extra speciellt paket, det innehöll 5 nystan av Scheepjes nyaste garner. 2 st Whirl och 3 st Eliza.
Last week the postman came with an extra special package, in the box there was 5 skeins of Scheepjes newest yarn. 2 cakes of Whirl and 3 skeins of Eliza.

När man öppnar ett paket med ett helt nytt garn så börjar hjärnan direkt jobba med tanken vad kan jag göra med det här garnet och ja det finns planer för alla nystanen, det kommer ni att få se lite längre fram.
When you open a box with a brand new yarn the brain immediately starts to work with possible things to make with the yarn and yes there is plans for all the skeins, you will see that in a near future.

Idag vill jag bara dela med mig av mina första intryck av de båda garn sorterna.
Today I just want to share my first impressions of Whirl and Eliza

Whirl: ett mjukt gradient garn som finns i 12 underbara färger som påminner om mjukglass. Det är en blandning av bomull och acryl därför blir det både mjukt, luftigt och inte så tungt. Att virka i ett färgskiftande garn är alltid kul för det känns som om det går väldigt fort. Whirl är till skillnad från många andra liknande garner lite tvinnat så det delar sig inte så lätt. Färgskiftningarna kommer ganska tätt och det gillar jag eftersom det smälter ihop så mjukt och fint.
Whirl: is a soft gradient yarn that comes in 12 wonderful colours that reminds of soft icecream. Its a Cotton/Acrylic mix and that gives the yarn a soft, fluffy feeling and it dont feel heavy when you work with it. It’s allways fun to crochet in a gradient yarn because it feels like it’s going fast. Many other gradient yarn tends to split a little when you work with it, but Whirl has a twist to prevent that from happen. The colour changes comes quite often and I like that because it melts togheter really soft and smooth.

20170317_105722

Eliza: Om whirl är mjukt, så är det här super super mjukt, tänk dig den mjukaste fleece filt eller finaste silke.som du kan hitta och ännu lite mjukare. Det går inte att beskriva man måste känna själv. Eliza finns i 36 härliga färger som är lika mjuka som garnet i sig. Det är gjort i 100% Polyester. Jag har ännu inte hunnit sätta virknålen i dessa underbara nystan men jag vet precis vad jag ska göra med det, så håll utkik här på bloggen och på Instagram.
Eliza: If Whirl is soft, then Eliza is super super soft, imagine the softest fleece blanket or the finest silk you can find and yet Eliza is more soft and cozy. Eliza comes in 36 lovely shades that is as soft as the yarn it self. Its made of 100% polyester. I havent had the time to put my crochet hook in this lovely yarn yet, but I know exactly what to do with it so keep your eyes open at Instagram or here on the blog

20170316_111629

Ha en fortsatt fin dag

marie

You may also like

1 comment

Amanda mars 31, 2017 - 22:48

Gorgeous, I’ve just pre ordered mine for a new shawl

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy