Temperaturfilt2018/Temperatureblanket2018

by ByMimzan

Min temperaturfilt2018 växer lite i taget och fast att vi är halvvägs in i mars månad så har jag fortfarande inte använt mer än 5 färger, den högsta temperaturen vi har haft här är +6 grader. Vill du se fler temperaturfiltar så följ #sbtemperaturfilt2018 och glöm inte att kika in hos AnnaVirkpanna för att se hur hennes filt ser ut

My temperatureblanket2018 is growing bit by bit and eventhough we are in the middle of March I still havent used more than 5 different colours, the highest temperature we have had is +6. Wanna see more temperatureblankets ? Follow #temperaturfilt2018 and dont forgett to pay a vistit at AnnaVirkpanna and see how her blanket turns out

 

Förutom temperaturfilten är det några (läs flera) nya projekt på gång här i min lilla hörna av virkvärlden. Om du följer mig på Instagram och Facebook har du säkert sett bilder på det som jag just nu kallar Utvandrarfilten (eller just nu Monstret), en filt som sonen och hans sambo har ”beställt” till deras nya lägenhet och soffa, beställningen infattade ytterliggare en filt och ”några” kuddar (hur många är några). I mina projektväskor finns även några andra godbitar som jag väntar med att dela med mig av till lite längre fram.

Except the temperatureblanket I have some other new designs coming up in my little corner of the crochetworld. If you follow me on Instagram and Facebook you have probably seen pictures of the blanket I call the Emigrantsblanket (or the monster), a blanket wich our son and hes girlfriend have ”ordered” to theire new appartment and couch, the order also included one more blanket and ”some” (how many is some) pillows.

In my projectbags there are some other goodies as well, I’ll share them with you soon.

 

Trevliga Virkstunder – Happy Crocheting

marie

 

 

You may also like

2 comments

AnnaVirkpanna mars 16, 2018 - 15:34

De blir så snygga 😍

Reply
Chelsea Dawn mars 19, 2018 - 05:16

Beautiful work! I’m in Canada and just ordered some Scheepjes yarn – I can’t wait to work with it! 😊

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy